O nas

Ime mi je Mireille van Bremen, rojena in odraščena na Nizozemskem. Z otrokom živim v Sloveniji več kot deset let. Delujem kot trener, coach in ‘social artist’ in podpiram socialne podjetnike s področju trenerstva, izobraževanja in moderiranje. Pomagam jim pri optimizaciji in izvedbi projektov, programov in poslovanja. Uporabljam in prenašam znanje in večletne izkušnje na področju Ne-nasilne in Vizualne komunikacije za ustvarjanje skupnega zavedanja in ustvarjanje. Sodelujem v mednarodnem okolju, v živo in preko interneta.

Želela bi živeti v svetu, ki omogoča izkusiti usklajenost in spoštovanje vsakemu od nas. Močno verjamem, da smo ljudje pomembni in s tem ključni element teh vrednot. Empatija v mojem primeru igra veliko vlogo, saj sem prepričana, da je vizualizacija odlično orodje za učinkovito doseganje tega cilja.

Ime mi je Dmitriy Kopina in sem v prvi vrsti človek. Smisel življenja iščem v sočutnih povezav z drugimi živimi bitji in naravo. Svoje poslanstvo najdem v podpiranju posameznikov v iskanju lastne avtentičnosti, celosti življenja in zavedanja ter hkrati povezovanja z drugimi v skupnostih, organizacijah in  poslovnih okoljih. Gradim na temeljih enakosti, opolnomočenja in pomagam pri uporabi komunikacijskih in drugih orodij, ki omogočajo ustvarjalno, povezujočo, celovito, trajnostno in zavedno delovanje. Delujem kot trener, strokovnjak, coach, manager, svetovalec, oče, učitelj in imam preko 27 let izkušenj na različnih področjih in v različnih mednarodnih okoljih.

Želim si živeti v svetu, ki vsakemu posamezniku omogoča resnično izbiro ob zavedanju svojih dejanski potreb in spodbuja povezovanje z drugimi na vseh področjih na podlagi lastnega smisla. Verjamem, da je prav vsak posameznik zmožen zaživeti svoje srečno in celovito življenje in hkrati prispevati k blaginji vseh, (učinkovita) komunikacija pa je eden izmed ključnih elementov na poti k takemu svetu.

V naši kulturi je večina izmed nas naučena, da ignorira svoje lastne želje in ne upošteva svojih potreb.’

MARSHALL ROSENBERG